Halmhatt Solglasögon Vintage Moschino

Välkommen till Vilmas Vintage

Varje dag är en möjlighet att skapa glädje!

Omge dig själv av ting som gör dig glad och får dig att må bra, skapa en liten värld för dig själv i vilken du kan trivas och mysa i. Våga testa fram nya färger på väggen, förnya ditt vardagsrum med en ny belysning, köp din favorit blomma till fönstret eller varför inte duka fram ett bord med en härlig porslin sett till middagen. Du vet att alla dessa små saker gör en stor skillnad i ditt vardagliga liv.

Jag har alltid dragits till vackra, estetiska och färgglada saker i mitt liv och alltid varit intresserad av mode och kläder. När jag var ung besökte jag marknaden på helgerna med min mamma. Jag längtade efter dessa magiska helger att vara i marknadens kaotiska fantasivärld med alla hattar, gammalt porslin, dofter av kläder och den specifika doften av “mormors” skåp, broderade vackra kuddar, mystiska tavlor och andra roliga saker för mig.

Den lilla marknaden var min största inspirations källa och jag brukade släppa ut min kreativa sida hemma. Jag minns en gång att jag klippte min mammas gamla morgonrock och använde blommorna från morgonrocken som dekoration till mina slitna jeans. Mina kära vänner, hoppas att ni blir inspirerade av min berättelse och skapar nånting nytt för dig själv eller för dina nära och kära.

Återskapa ett nytt liv till dessa vackra saker och låt dem leva vidare. Varje föremål har sin egen historia och du kommer att bli en del av historien eftersom du tänker rätt och gör rätt, både för miljön och naturen. Älska drömmarna, våga drömma, gör saker i ditt liv som skapar glädje och får dig att må bra!

 

Du är unik och vacker och låt din skönhet komma fram!!!

Med kärlek Vilmas Vintage