Lackade skor i butiken. Klicka här!

Att ta hand om lackade skor kräver lite extra omsorg och uppmärksamhet för att behålla dess glans och skydda dem från skador. Här är några tips för att ta hand om dina lackade skor:

  1. Rengöring: Använd en mjuk trasa eller svamp för att försiktigt torka av smuts och damm från skorna. Du kan också använda en mild tvål eller rengöringsmedel blandat med vatten för att rengöra dem, men se till att inte använda för mycket vatten eller skura för hårt eftersom det kan skada lacken.
  2. Polering: Använd en polerduk för att försiktigt polera dina lackade skor. Du kan använda en speciell skopolish som är utformad för lackade skor för att återställa glansen på skorna. Applicera polishen på en ren trasa och gnugga försiktigt på skon tills glansen är återställd
  3. Impregnera ej: Använd aldrig impregneringsspray på lackat läder, då lädret redan är skyddat genom lacken. Ytterligare impregnering riskerar att förstöra lackytan och missfärga sko
  4. Förvaring: Förvara dina lackade skor på en torr plats och undvik att utsätta dem för direkt solljus eller höga temperaturer, vilket kan orsaka att lacken spricker eller förlorar sin glans. Du kan också använda en skoblock för att bevara skornas form och förhindra att de blir skrynkliga.

Genom att följa dessa enkla tips kan du hålla dina lackade skor i utmärkt skick och bevara deras glans och skönhet i många år framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment